2014 WCS EU Premier League S1 - Play-offs

Door Mutte, 10-04-2014 19:00

Ondertussen is het eerste WCS Europe-seizoen van 2014 stilaan op zijn einde aan het lopen. De komende dagen staan ons de play-offs te wachten en ze zien er veelbelovend uit. Donderdag starten Son “StarDust” Seok Hee en Jang “MC” Min Chul de eerste best-of-5.

De twee zijn erg gewaagd aan elkaar, maar aan het einde van de rit steekt StarDust er net dat tikkeltje bovenuit. Bijgevolg verwachten we een 3-2 overwinning voor hem. De twee speelden overigens nog tegen elkaar op IEM Cologne in februari, waarbij StarDust met 2-0 won.

De tweede match van donderdag wordt op zijn beurt gespeeld door Juan “VortiX” Moreno Duran en Jung “jjakji” Ji Hoon. De Spaanse Zerg-speler wist nog te verrassen in de round of 16 door zowel Mun “MMA” Seong Won als Jung “Mvp” Jong Hyun te verslaan met 2-0. Daardoor werd hij meteen afgeschilderd als één van de favorieten om het toernooi te winnen. Dat wordt echter ook van jjakji gezegd, waardoor het ook hier weer moeilijk kiezen wordt. Als we afgaan op de resultaten van WCS Europe, geven we VortiX het voordeel.

Vrijdag zal de laatste speeldag voor de round of 8 zijn. Deze keer starten we met Jens “Snute” Aasgaard tegen Mun “MMA” Seong Won. Zij speelden tijdens het March Madness 2014-toernooi al twee matches tegen elkaar, waarvan MMA ze allebei won. Dat is uiteraard een goed voorteken voor de Zuid-Koreaan, al is Snute wel in topvorm. Aan het eind van de avond zien we MMA doorgaan met een 3-1 overwinning.

De laatste match van de play-offs wordt gespeeld door Protoss-spelers Kang “San “Cho Won en Vesa “Welmu” Hovinen. Beide spelers zijn goed in PvP, maar San heeft toch een streepje voor. Welmu zal zich echter niet zomaar gewonnen geven, dus zijn we geneigd om 3-2 als eindscore te kiezen.

Livestream


Streamschema: klik hier

Resultaten


StarDust
1
MC
3
VortiX
0
jjakji
3
Snute
1
MMA
3
San
3
Welmu
0
MC
3
jjakji
1
MMA
3
San
2
MC
4
MMA
2
MC

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam