AZUBU houdt grote schoonmaak in SC2-team

Door Mutte, 02-02-2014 17:09, bron: https://twitter.com/Sc2_Symbol/status/429929318928498688

De naam AZUBU roept al langer bedenkingen in verband met de rijkelijke financiële situatie, maar voor de spelers bleek het team nooit slecht te handelen. Desondanks dat ze in de zomer van 2013 heel wat prominente spelers lieten gaan, hadden ze nog heel wat talent in huis. Maar nu dunt het team nog verder uit omdat de contracten van Kang 'Symbol' Dong Hyun, Choi 'Center' Jae Sung en Shin 'RagnaroK' Hee Bum op hun einde zijn gekomen.

Alle drie hebben ze een grote rol gespeeld in de laatste Global StarCraft II Team League van vorig jaar, waar ze tweede werden. Het is daarom ook niet erg duidelijk of de spelers zelf besloten hebben om hun contracten niet te verlengen, of AZUBU elders in wil investeren. De kans bestaat ook dat AZUBU het binnenkort gewoon voor bekeken houdt in de StarCraft II-scene.

Voorlopig houdt het team nog vast aan hun sterspeler Kim 'SuperNova' Young Jin, maar ook Choi 'BBoongBBoong' Jong Hyuk, Jung 'Neige' Jung Ho en Lee 'VINES' Sang Heon maken nog deel uit van de rooster. De drie spelers die vertrokken zijn hebben nog niet laten weten of ze een nieuwe organisatie gevonden hebben. Gezien hun prestaties in de team league zou dat niet al te lang mogen duren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam