ROCCAT versterkt StarCraft II-rooster met HyuN

Door Mutte, 03-02-2014 19:56, bron: team

Er kwam een abrupt einde aan Quantic Gaming toen eigenaar Simon Boudreault plots van de aardbol verdween. Dat betekende niet alleen het einde van het team, maar ook heel wat onbetaald loon voor enkele spelers. Het grootste aantal was wellicht de $23 000 dat het team verschuldigd was aan Ko “HyuN” Seok Hyun. De bekende Zerg-speler zat dus niet enkel zonder team, maar ook zonder zijn zuurverdiende centen.

Het geld wist HyuN al vrij snel bij elkaar te rapen door de massale donaties tijdens streammarathons en zelf georganiseerde toernooien met bekende gezichten uit de scene. Voor een nieuw team werd het even zoeken, al zal HyuN ongetwijfeld vele aanbiedingen gekregen hebben. Uiteindelijk koos hij voor ROCCAT, dat eerst Dmytro 'DIMAGA' Filipchuk onder zijn vleugels had en eerder dit jaar uitbreidde met een League of Legends-team.

De toekomst voor HyuN lijkt opnieuw zekerheid te krijgen na de tegenslag van de voorbije weken. Of ROCCAT plannen heeft om het StarCraft II-rooster in de nabije toekomst nog verder uit te breiden is niet duidelijk, maar met DIMAGA en HyuN hebben ze alvast twee fantastische Zerg-spelers in huis.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam