mYinsanity lanceert een willekeurig ballonnetje in SC2

Door SenZ, 10-04-2014 12:32, bron: greatfrag

mYinsanity maakte vorig jaar indruk met hun StarCraft 2-divisie en vandaag voegen zij daar Jung "Balloon" Woo Joon aan toe. De Koreaanse speler speelt met verschillende rassen en is daardoor alleen al een unieke verschijning. Hij maakt de overstap van het prestigieuze Startale.

In 2013 drukte de Zwitserse organisatie haar stempel op het internationale strijdtoneel. Son "StarDust" Seok Hee toonde zijn talent met een mooie overwinning op DreamHack Summer en een derde/vierde plaats op DreamHack Valencia. Daarnaast is Jung "jjakji" Ji Hoon de tweede grote naam in het team. Hij was een constante in de Intel Extreme Masters en HomeStory Cup VIII.

Statement van management mYinsanity:

"We stellen de nieuwste aanwinst van onze StarCraft 2-divisie aan jullie voor. Balloon speelde als Protoss voor StarTale in Code A en kondigde zijn afscheid aan in november. Tussen zijn studies door speelde hij nog erg veel, maar koos willekeurig een ras per wedstrijd. Het volgende semester zal hij doorbrengen in Amerika en na een zoektocht koos hij voor mYinsanity. Zijn opleiding komt op de eerste plaats, dus we zullen hem niet zo vaak in actie zien op offline evenementen als StarDust of jjakji. We hebben alle vertrouwen in onze nieuwkomer voor WCS NA en de team leagues."

mYinsanity.SC2

Jung "Balloon" Woo Joon

Jung "jjakji" Ji Hoon

Son "StarDust" Seok Hee

Alex "ABomB" Thomas

Christoph "Wilko" Wilkowiecki

Joona "Serral" Sotala

Sam "Kane" Morrissette

Marc "Niroxs" Fehlmann

Fabio "Zervas" Bügler

Stefan "PengWin" Mott - captain

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam