BabyKnight houdt zijn StarCraft II-carriere voor gezien

Door Mutte, 23-05-2014 11:21, bron: teamliquid

De Deen Jon “BabyKnight” Andersen kondigde gisterenavond zijn afscheid als StarCraft II pro-gamer aan. Hij is niet langer gemotiveerd om te spelen, waardoor hij uiteraard ook niet veel kan winnen. BabyKnight zal echter nog wel zijn matches in WCS Europe spelen totdat hij volledig uit de league ligt, inclusief Challenger League. Daarna zal het een tijdje duren vooraleer we nog van hem horen.

In de tussentijd probeert BabyKnight een Dota 2-carrière op te bouwen -hij was voor StarCraft II dan ook een professionele DotA-speler. Voorlopig kan hij er uren aan besteden, waardoor zijn overgang naar Dota 2 geen ongeschikte keuze lijkt. De Deen sluit echter niet uit dat hij ooit nog terug zal komen als pro-gamer in StarCraft II. Wanneer de derde expansie StarCraft II: Legacy of the Void uitkomt, wil hij het spel opnieuw een kans geven.

Ondanks het feit dat BabyKnight nooit een groot toernooi won, heeft hij meermaals hoge plaatsen behaald in StarCraft II. Sinds 2012 leverde zijn carrière hem 17 195 dollar (~€12 600) op. Of hij snel een Dota 2-team zal vinden valt nog af te wachten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam