Groepen en casters voor IEM Cologne zijn bekend

Door SenZ, 10-02-2014 19:20, bron: en

De organisatie van de Intel Extreme Masters laat het zonnige Sao Paulo in Brazilië achter zich. Men maakt alles klaar om tussen 13 en 16 februari de beste StarCraft 2-spelers ter wereld te ontvangen in Keulen. IEM Cologne is het laatste toernooi vooraleer de grote ontknoping van het achtste seizoen op het World Championship. Vandaag prijkten de namen van de casters en de groepsverdeling op de website van IEM.

Het toernooi wordt gespeeld in twee delen -Stage 1 en Stage 2. Twaalf spelers konden al een plaats veroveren en zij werden onderverdeeld in vier groepen:

In elke groep ontbreekt nog één naam. Die plaatsen kunnen gewonnen worden in het zogeheten Open Bracket van Stage 1. We zien de favoriete streamer Manuel 'Grubby' Schenkhuizen opduiken en verder toont het deelnemersveld nog bekende namen als Dario 'TLO' Wünsch, Ko 'HuyN' Seok Hyun, Son 'StarDust' Seok Hee en Jang 'MC' Min Chul. Zij zullen in twee toernooien strijden voor telkens twee plaatsen in het hoofdtoernooi.  Men zal deze planning volgen:

Stage 1 - bracket A: 13 februari

Stage 1 - bracket B: 13 februari

Stage 2 - groep A: 14 februari

Stage 2 - groep B: 14 februari

Stage 2 - groep C: 15 februari

Stage 2 - groep D: 15 februari

Stage 3 - final bracket: 16 februari

De organisatoren gaven ook meer informatie vrij over de casters van de competitie. We kunnen bij de stream rekenen op de deskundige commentaar van James 'Kaelaris' Carrol en Shaun 'Apollo' Clark. Zij krijgen het gezelschap van vaste gast Yoan 'ToD' Merlo die zijn ervaring zal omzetten in een scherpe analyse van elke wedstrijd. Uit onze contreien vertrekt Jos 'Ret' de Kroon naar Keulen, want hij zal er zijn debuut als commentator maken. De uitzending wordt in goede banen geleid door 'het gezicht van ESL' Paul 'ReDeYe' Chaloner.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam