Betekent massale leegloop het einde van Incredible Miracle?

Door Mutte, 23-07-2014 14:53, bron: inven

Gisteren zagen we reeds Hong “Ruin” Deok Incredible Miracle verlaten voor het Taiwanese Wayi Spider. Dat leek een vrij gewone wissel te zijn, maar sinds deze morgen lijkt er toch wat meer aan de hand te zijn bij Incredible Miracle. Zowel Cho “Trap” Sung Ho, Park “Squirtle” Hyun Woo als Jung “Mvp” Jong Hyun zijn niet langer aangesloten bij het team.

In de persnota van Squirtle werd vermeld dat hij op zoek is naar een team buiten Zuid-Korea, terwijl hij van thuis uit oefent. Bij het vertrek van de andere twee spelers werd niet veel informatie verspreid. Bij Trap kwam dit nieuws aan het licht doordat hij als teamloos opgegeven werd voor GSL Code A. Bij Mvp zou het vervallen van zijn contract de hoofdoorzaak zijn.

Met het wegvallen van vier cruciale spelers op korte tijd ziet de toekomst voor Incredible Miracle er alles behalve rooskleurig uit. Het StarCraft II-team bestaat nog maar uit drie spelers met Han “ByuL” Ji Won, Choi “YongHwa” Yong Hwa en Lee “Lucky” In Soo. De kans dat het StarCraft II-team opgedoekt wordt ziet er dan ook erg groot uit. Voor de twee League of Legends-teams lijkt de kust veilig, al is daar geen officieel woord rond.

Incredible Miracle
Incredible Miracle toen het nog gesponsord werd door LG

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam