Nederlandse IeSF-kwalificatie voor StarCraft II aangekondigd

Door Mutte, 01-09-2014 19:53, bron: nk-gaming

De Belgische IeSF-kwalificaties zijn al even achter de rug, maar nu komt ook in Nederland StarCraft II aan de beurt. De E-sportbond zal de kwalificaties organiseren in het Bonami Spelcomputer Museum in Epe op zaterdag 20 september. Op die locatie werden al tal van toernooien georganiseerd en nu doet die ook dienst voor de IeSF-kwalificatie. Dat wil zeggen dat spelers deze keer niet online kunnen deelnemen aan het toernooi, maar enkel terplekke tegen elkaar kunnen strijden.

Alles waar het om draait is een ticket voor de IeSF-finale in Azerbaijan tussen 12 en 17 november. Daar zal één speler Nederland mogen vertegenwoordigen en mogelijk kans maken op de $10 000 (€7 600) die verdeeld wordt onder de top drie. Voor de kwalificatie moeten spelers wel €15 neertellen, maar de vlieg- en verblijfkosten zijn voor de rekening van IeSF. Onderstaande voorwaarden zijn vereist, terwijl inschrijven via de bronlink kan.

- Entree prijs is €15,- per speler.
- Maximaal aantal deelnemers is 32.
- Inschrijven kan t/m maandag 15 september.
- Minimale leeftijd 16+ (indien nog geen 18 jaar, toestemming van ouders nodig),
- Je bent in het bezit van een Nederlands paspoort.
- Je dient een visum aan te vragen voor Azerbaijan op eigen kosten.
- Je dient beschikbaar te zijn in de periode (11 november t/m 18 november) van het Wereldkampioenschap. Indien blijkt dat je niet kunt, zullen de kosten hiervoor verhaalt worden.
- Tijdens de IeSF World Championship 2014 dien je te spelen in het tenue dat je krijgt van de E-sportbond (regelgeving van de IeSF).
 

Sfeerbeeld van vorige editie - (c) IeSF

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam